Close

Csomagjaink

SzínKorrekció

Az utómunka első lépése mindig a színkorrekció. Tökéletesítjük az árnyékokat, csúcsfényeket és egyensúlyba hozzuk a bőrszínt a helyes színhőmérsékelttel. Az expozíció-korrekció és a kontraszt beállítása is ide tartozik.

Bővebben
Beauty Retus

A következő szint a Beauty Retus csomag. Itt még nagyobb hangsúlyt fektetünk a látványra, finomabbra hangoljuk a képeket mint az alap színkorrekciónál. Felhasználjuk a bőrretust és a Dodge&Burning funkciókat is. Az esküvőfotóknál, a kreatív tartalmaknál érdemes ezt a csomagot választani.

Bővebben
High-End csomag

Itt már elérkeztünk a varázsláshoz, már csak a képzelőerőd szab határt. Ebben a csomagban már benne van minden, háttér módosítása, zavaró elemek eltávolítása, egyéni bőrretus, képek digitális varázslata, színek kiemelése, csoportképen pislogások korrigálása,belógó árnyékfoltok eltávolítása.

Bővebben
Válogatás csomag

Küldd el nekünk a komplett anyagot és mi elvégezzük a válogatást. Attól függően, hogy hány fotóra van szükséged mi leválogatjuk a teljes anyagodat és kiválasztjuk belőlük a legjobbakat.

Bővebben
Clickteam csomag (ezt ajánljuk)

Ez egy különleges ajánlat, amely magában foglalja a Válogatást, a Színkorrekciót és a Beauty Retust, az általad kiválasztott 30 fotón.

Bővebben
Fotóskönyv csomag

Fotókönyvek megszerkesztését is vállaljuk és kivitelezésében is tudunk iránymutatást nyújtani. Amennyiben ilyen szolgáltatásra van szükséged kérlek jelezd felénk.

Bővebben
Sameday Slideshow

Legyél te is trendi fotós azzal, hogy már az esküvő napján levetíted a leglátványosabb képekből készült tökéletes minőségű hang- és képanyagot. Hatalmas előnyt jelent, hogy az egész násznépet elkápráztatod a helyszínen a nagy nap összefoglalójával.

Bővebben